Varis's blog

Eksistē vairāki likumi maģijā, kurus nedrīkst pārkāpt

Eksistē vairāki likumi  maģijā, kurus nedrīkst pārkāpt :

1. Nedrīkst gaidīt rezultātu pēc maģiskā rituāla,tas saistīts ar ticību ,

2. Ir jāklusē , nedrīkst maģisko darbību apspriest ar citiem dziedniekiem ,cilvēkiem,

3. Bieža zīlēšana, diagnostika,situācijas pārskats, kā ir iedarbojies maģiskais rituāls uz pieburšanu , atburšanu,..nedrīkst, citādi iedarbība būs nulle.

4. Apaudz ar daudziem rituāliem, kurus ir veikuši citi magi,dziednieki, bez iepriekšējo iedarbību notīrīšanas.Būs viltus informācija.Vai , ja sarežģītu maģijas rituālu veicat viens pats. Rezultāts būs nulle.Lai maģiskais rituāls būtu veiksmīgs  ir jābūt enerģijai.Esmu novērojis , ka daudziem tās nav , to ņem no atnākušiem klientiem, izmanto psihotehnikas cilvēku ietekmēšanai. 

5. Galvenais noteikums , lai maģiskā iedarbība notiktu maksimāli ātri,-- nav jāgaida, nav jāskraida pie daudziem ekstrasensiem, zīlētajām.

Vēlamais notikums , pieburšana , atburšana iestāsies pats no sevis, bez Jūsu līdzdalības un tad ,kad pienāks pats labākais laiks.Ir jāatlaiž problēma , lai tā izzustu.Gaidot, stresojot, cepoties , bieži rakājoties pa astrālo ķermeni, Jūs nogriežat ceļu uz vēlamo rezultātu. Mans ieteikums  : iemācieties atlaist problēmu, nav visu laiku jādomā negatīvi, tad arī viss Visums , Augstākie spēki palīdzēs Jums atrisināt problēmas. 

Pārkāpjot tos maģiskā iedarbība var anulēties , problēma paliks neatrisināta.      

Rakstiet , ja ir vajadzīga palīdzība viav200@mail.ru vai zvaniet 26836117

Varis
2018-05-25 07:51:30
Varu papildināt teikto par samaksu dziedniekam. Daudz runā par samaksu pēc rezultāta , kas nozīmē , ka maģiskā iedarbība nemaz nevar notikt, jo ir jābūt enerģijas apmaiņai starp pacientu un dziednieku.Bieži šī ''samaksa pēc rezultāta'' noved pie ļoti lielām naudas summu zaudēšanām, būsim uzmanīgi.Maģijā ir savi likumi, kurus jāievēro, lai panāktu vēlamo rezultātu.
Varis
2018-05-25 08:26:29
Vēl ir viena situācija, kad pacients izsaka frāzi '' ja būs rezultāts , tad gan es samaksāšu lielu naudas summu''....neticiet šīm frāzēm, neko nesamaksās. Šādi mēģina ietekmēt Jūs, tā ir viena no psihotehnikas frāzēm.Jau sākotnēji ir redzama krāpšanās. Mēģinājums diktēt noteikumus, jau no paša sākuma- Jums pasaka, ka nekāda maģija nedarbosies.Maģija arī nedos rezultātu, ja pacients jau no paša sākuma ir noskaņots negatīvi,pielietojot maģiju ir jāuzmanās no šādām domām, var dabūt pretēju rezultātu -pat lāstu.Bet tas jau ir paša cilvēka nopelnīta papildus problēma.
To add a comment, you need to be logged on
ExitLogin | Register