Varis's blog

"'Brīvības'' nozīme pāru attiecībās.

''Brīvības ''nozīme pāru attiecībās.

Kāpēc izirst laulība, attiecības ?

Galvenā kļūda ir -nebrīve. Sievietes parasti vīrieti uzskata par manipulējamu, ietekmējamu, pavēļu izpildītāju. 

 Ja sieviete aizliedz vīrietim tusēt ar draugiem, nodarboties ar saviem vaļaspriekiem, braukt makšķerēt, spēlēt kārtis, ....cikos būsi mājā? , kur iesi? , ko darīsi? ,vai tu mani mīli? , vai tev ir cita? , ..balsī visu laiku ir neapmierinātība, kas agri vai vēlu noved pie attiecību izjukšanas. Mēs nevaram ignorēt dabas, cilvēka, vīrieša, sievietes uzbūves pamatprincipus, fizioloģiju.

 Vīrietim ir vajadzīga ''brīvība''.

Ģimenēs tiek nepareizi audzināti bērni. Meitas audzina tā , ka sieviete var prasīt no vīrieša visu , ko vēlās, ja nē , tad skrien pie nākošā. Vīrietis savukārt negrib pakļauties sievietes prasībām, tad ko viņš dara?  Aizbēg, atslēdz mobilo, nobloķē e pastu, sociālos tīklus, kā mazs puišelis.

Pasaules vēsture savukārt rāda, ka  sieviete- tas ir māja, ģimene, vīrietis rūpējās par ēdienu, dzērienu, fizisku aizsardzību. Sieviete nekad netika ierobežojusi vīrieti. Šodien viss ir ar kājām gaisā. Sieviete uzvedās , kā vīrietis, Staigā apkārt, par ģimeni nerūpējās, strādā vīrieša profesijās. Jēdziens laulība , precēšanās nonāk saimniecisko problēmu risināšanas slazdā. Sieviete vīrieti uzskata par puišeli. Gudra sieviete tā neuzvedīsies .Dos brīvību. Vīrietis nav suns, ko pabaro , paglauda, izved ārā pačurāt, īsā siksniņā.Zvaniet , rakstiet , ja nepieciešama konsultācija  26836117. viav200@mail.ru

To add a comment, you need to be logged on
ExitLogin | Register