Salamandra's blog

 LĀSTU NOŅEMŠANA.

Varu droši apgalvot ,ka parasts cilvēks lāstu nevar noņemt.Tāpat parasts cilvēks nevar uzlikt lāstu.Priekš tam ir vajadzīga daudzi gadu prakse maģijā. 

 

Saistīts attēls

Saņemtu dzimtas lāstu vai nolādējumu ir sarežģīti noņemt, ir daudz parametru, kuri jāieregulē.

 

Saistīts attēls

 

 

Vispirms ..vai ir lāstam , nolādējumam simptomi, ja nav , nekāda lāsta nav , esmu ievērojis ,kā dzeltenā presē un ziņu portālos žurnālisti aplami apraksta lāsta  būtību.Cilvēki bez ezotēriskām zināšanām mēģina virzīt cilvēka domāšanu viltus virzienā, realitāte ir cita.Rakstu jēgai ziņu portālos nav nekāda..daudz izdomājumu, pasakas.Cilvēkiem šodien ir par daudz informācijas, viņu smadzenes ar grūtībām to apstrādā...rezultātā vairs nesaprot pareizo lietu kārtību.

Tas ,ka aizejot pie dziednieka,Tarro kāršu licējas, tas pie ieejas jau uzstāda diagnozi '' Jums ir smags , nāvējošs lāsts''  parāda brutālu naudas izspiešanas gadījumu.

Ir ļoti izdevīgi noņemt neesošu lāstu.....vārdu spēle.Ja trāpīsies īsts lāsts, uzlikts ar īpašu maģijas rituālu un ,ja cilvēks būs pats nopelnījis, diez vai noņēmējs izdzīvos ...Manā paziņu lokā ir vairāki gadījumi, kad šādi noņēmēji jau guļ kapos.Būsim uzmanīgi.

Dzimtas lāsts  pāriet uz citiem ģimenes locekļiem, caur asinīm,DNS informāciju.Katrā dzimtā ir kāds lielāks vai mazāks konflikts,kur ir pielietota maģija.Latviešu milzīgā mantrausība, alkatība, egoisms,ambīcijas liek domāt ,ka lāstu uzlikšana būs mūžīga. Un darbs Magiem, šamaņiem būs vienmēr.

Jebkurā gadījumā ,ja parādās lāsta simptomi ir jāmeklē risinājums, dzīvot ar daudziem lāstiem ir šausmīgi.

Pamatpazīmes, kas liecina par uzliktu lāstu:

  • emocionāla nestabilitāte, ātra nogurdinātība, nervozitāte, krasas noskaņojuma izmaiņas, pēkšņas domas par pašnāvību,  stipras skumjas, krasas attiecību pasliktināšanās ar draugiem ģimenes locekļiem;

  • agresivitāte, pēkšņa naida parādīšanās pret tuviniekiem, neizskaidrojams naids, skandāli ģimenē bez īpaša cēloņa;

  • fiziski slikta pašsajūta, strauja svara zaudēšana, apetītes zaudēšana, smagums krūtīs, stipras galvassāpes, bezmiegs un miegainība.

Nelaimes gadījumu skaita pieaugums ģimenē, autoavārijas, onkoloģija, smagas nedziedināmas slimības, dzimtas locekļu zaudēšana, smagas traumas. Citas mistiskas parādības, ko nevar izskaidrot, piemēram - radinieku sērijveida miršana.

Ir  profesiju saraksts , kur lāsti tiek likti visvairāk...jebkurš konflikts , strīds var atnest lāstu.To nevajag atstāt ,jo dzimtas locekļiem nav jāatbild  par tēvu,vectēvu strīdiem, konfliktiem. Dzīvojam mēs vienu reizi.Dzīvei ir jābūt skaistai un jaukai, nevis ar problēmām un slimībāM.

Varis
2017-09-11 07:49:56
Rakstiet ,ja radušās problēmas viav200@mail.ru vai zvaniet.
To add a comment, you need to be logged on
ExitLogin | Register